Creating Happiness

Een leuker, mooier, duurzamer en meer verbonden leven. Wie wil dat niet?
IMG_2203
Een betere wereld begint bij jezelf.. Ontdek hoe je de persoon kunt zijn die jou gelukkig maakt. Ik help je graag op weg met een paar coaching sessies.
Een beter zelf, begint bij de wereld.. Ontdek hoe gemakkelijk het is om van de wereld een mooiere plek te maken. 
 Of je er nou voor kiest om de wereld om je heen of juist de wereld in jezelf een stukje mooier te maken, kom in elk geval een keer dansen bij Ecstatic Dance en ervaar hoe de oxytocine die je daarbij aanmaakt, zorgt voor minder stress, een betere weerstand en een gevoel van geluk.  
Mijn naam is Rosa Leijdekkers
Ik organiseer regelmatig verbindende en creatieve workshops voor meer zelf-inzicht en help mensen om weer in hun kracht te komen door middel van Reiki en Coaching sessies. In mijn Co creatie evenementen, beoog ik om door middel van Co Creatie mooie dingen te doen die zich als een olievlek verspreiden zodat ons leefklimaat steeds leuker, duurzamer en meer verbonden wordt. Sinds oktober 2015 organiseer ik maandelijks Ecstatic Dance avonden in Haarlem. 
Ik geloof er in, dat alles wat je in de buitenwereld ervaart, een spiegel is van wat je van binnen beleeft. Een fikse burn out heeft ertoe bijgedragen dat ik een aantal jaar voornamelijk bezig ben geweest met het omzetten van innerlijke processen. Door mijn opleiding tot holistisch therapeute en dankzij de hulp van een zeer bekwaam therapeute, ben ik steeds duidelijker gaan ervaren hoeveel er kan veranderen wanneer innerlijke blokkades aan het licht komen en geheeld worden. 
Als je van binnen verandert, doet dat iets met de ervaringen die je tegenkomt in je leven, maar dat wat je ervaart heeft tegelijkertijd ook invloed op hoe je je van binnen voelt. Daarom denk ik dat werkelijk geluk creëren ontstaat door zowel van binnen als van buiten blokkades te transformeren in mogelijkheden.
 Opleidingen die ik hiervoor heb gevolgd, zijn onder andere: 
* Culturele en Maatschappelijke Vorming (HBO)
* Opleiding tot holistisch therapeute (post HBO)
– Innerlijk kindwerk
– Voice Dialogue
– The work (of Byron Katie)
– Jung psychologie
– Past Reality Integration
– Intuitieve Dialoog
– Karakterstructuren
– Advanced techniques of Reiki en Bio-resonance
* Reiki 1ste en 2de graad en de driejarige opleiding tot holistisch Reiki therapeute
* Yogadocentopleiding met als specialisatie elementenyoga
* Docent werelddans, afgestudeerd in Cubaanse Salsa (Post HBO)
* Beginner en advanced Zumba teacher training